CENTRUL MEDICAL BETANIA

A fost înființat în anul 1995 de către Dr. CREȚ IOAN, medic laborator clinic și microbiologie, alături de soția acestuia, Dr. CREȚ LIVIA, medic pediatru.

În același an, domnul Dr. Creț Ioan a deschis Laboratorul de Analize Medicale BETANIA pentru care a obținut în anul 2010 acreditarea RENAR și contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bihor pentru prestarea serviciilor medicale paraclinice.

Dăruirea pentru medicină, dar și compasiunea față de cel aflat în suferință au reprezentat cheia dezvoltării centrului medical de-a lungul timpului. Datorită numărului tot mai mare de consultații solicitate în privat, domnii doctori Creț au renunțat la posturile dumnealor din spitalele în care își mai desfășurau activitatea la acea vreme, dedicându-se în întregime programului de lucru la sediul  centrului medical.

Pasiunea și dedicarea cu care își desfășurau activitatea medicală a fost o inspirație pentru fiica lor, Paula și fiul lor, Filip, care au optat pentru același drum în carieră.

În anul 2016, Dr. CREȚ (DEJEU) PAULA și-a obținut diploma de medic specialist în specialitatea medicină de laborator, preluând conducerea laboratorului BETANIA în anul 2019, iar în 2020, Dr. CREȚ FILIP și-a obținut diploma de Medic specialist în Radiologie și Imagistică medicală.

În perioada 2010-2011 s-au alăturat echipei medicale domnul Dr. DEJEU DĂNUȚ medic primar chirurgie generală, cu competențe (atestate) în chirurgie oncologică, chirurgie laparoscopică avansată, endoscopie digestivă diagnostică și managementul unităților sanitare, doctor în științe medicale, medic șef secție chirurgie generală și oncologică din cadrul spitalului municipal Oradea și fratele acestuia, Dr. DEJEU VIOREL, medic specialist chirurgie generală, cu competențe (atestate) în chirurgie oncologică, chirurgie laparoscopică avansată, doctor în științe medicale, coordonator al departamentului de chirurgie bariatrică din cadrul spitalului MedLife Genesys Arad.