Scopul investigațiilor paraclinice de laborator este acela de a contribui la stabilirea diagnosticului sau de a monitoriza starea de sănătate sau boală a organismului.

Detalii

Pediatria este ramura medicinei care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor la copil (nou-născut – 18 ani).

Detalii

Imagistica medicală reprezintă o ramură a medicinei care cuprinde o varietate de metode fizice cu ajutorul cărora se percep, se formează, se procesează, se transmit și se stochează imagini ale organelor sau țesuturilor prin diferite tehnici utilizate în scop diagnostic.

Detalii

Centrul Medical Betania oferă consultații chirurgicale primare/second opinion, diagnostic și tratament (intervenții chirurgicale în anestezie locală).

Detalii

Chirurgia obezității cuprinde acele categorii de intervenții chirurgicale la nivelul aparatului digestiv care au ca rezultat reducerea eficientă și susținută a greutății corporale prin mecanisme restrictiv-malabsorbtive.

Detalii

chirurgie oncologica small

Echipa Dr. Dejeu oferă în cadrul Centrului Medical Betania consultații primare sau second-opinion și în domeniul chirurgiei oncologice categoriei de pacienți care se confruntă cu acest diagnostic.

Detalii